CTMTC

Tekstilindustrien i Tyrkiet

Tyrkiet tekstilmarked

Med udbruddet af pandemien spredte den globale forsyningskæde sig gradvist rundt i verden fra Asien, især Kina, til udlandet.Tyrkiet, med fordel af beliggenhed og logistik, får en masse fordele af transformationen af ​​Europe Supply chain.

ctmtcglobal kalkun-1

Tekstil industriel tilstand

Tyrkiet er en af ​​de vigtigste producenter af tøj og beklædningsgenstande, tekstilindustrien er den næststørste industri, der tegner sig for 5,5% BNP og 17,5% industriproduktion.

Tyrkiets tekstilindustri er komplet og med stor produktion.Spindekapaciteten er først i Europa, beklædningsproduktionen er nummer to i Europa og femte i verden.Og der er de største investeringer i tekstilefterbehandlingsindustrien i Europa.Og Tyrkiet er også den største boligtekstilproducent og næststørste tæppeproducent i Europa.

I 2020 er der 8 millioner spindler, der spinder ring, 800 tusind OE spinder i Tyrkiet.Udover spindesystemet,kemisk fiberogikke-vævetdele udviklet meget i Tyrkiet for nylig.Det forudsagde det samlede tekstilmarked i Tyrkiet med 10% vækst ved en CAGR.

CTMTCGLOBAL TYRKIET-5

Som producent af højkvalitets bomuld kan kalkun garantere forskellig produktion med forskellige slags tekstiler, garn, klæder, stof, beklædningsgenstande, boligtekstil og industritekstil og søn på, hvori tæppet, boligtekstilet samt pels- og læderprodukter er kendt som tre skatte af tekstil, og er det mest unikke produkt i Tyrkiet tekstilindustrien.

Ifølge statistikbureauet i Tyrkiet og handelsministeriet eksporterede beklædningsgenstanden fra januar til november 2021 16,676 milliarder dollars, år-til-år-vækst 23,02%, fra januar til juli 2020, tekstileksporten 6 milliarder, år-til-år-vækst 95% .

ctmtc global turkey-2

Tekstiludstyrs tilstand

Tyrkiets kunder foretrækker Europa-udstyr på grund af den endelige produktionsposition er avanceret, og udstyrsmoderniseringen er højere, derfor er konkurrencen på markedet hård.

Men med det kinesiske tekstiludstyr udviklet, og med bedre ydeevne og konkurrence, begynder flere og flere kalkuntekstilvirksomheder at vælge Kinas mærke.

Ifølge industristatistikker eksporterede Kina 186 millioner dollars tekstiludstyr til Tyrkiet i 2019, men det steg til 418 millioner med 125% år til år vækst i 2021.

For at undgå direkte konkurrence med Kina og Sydøstasien eksporterede Tyrkiet tekstil til Europa og Amerika mere, de fleste af ordrer med små partier, men forskellige typer og høj kvalitet, så der er højere krav til maskinens ydeevne, automatisering, arbejdskraft omkostninger, og forskellige tjenester og så videre.

CTMTCGLOBAL TYRKIET-3

 

Tyrkiets kunder har ikke nok viden om kinesiske tekstilfremstillinger og -udstyr, især størrelsen, avanceret grad, produktionsniveau og så videre, selv kommunikationen mellem to lande steg meget.Tyrkiets tekstilvirksomheder mangler stadig det fulde og fuldstændige syn på Kinas maskiner.

Baseret på Tyrkiets tekstiltilstand lille batch, men høj kvalitet, kan kinesiske tekstilproducenter finde den passende løsning for at undgå konkurrencen med det europæiske marked, finde vores egen fordel på tilpasset funktion, høj omkostningsydelse og eftersalgsservice.

CTMTCGLOBAL TYRKIET-4


Indlægstid: 10-november 2022

Efterlad din besked:

Skriv din besked her og send den til os.